Dragi naši,

Led-rasvjeta-01
Led-rasvjeta-02
Led-rasvjeta-03
Led-rasvjeta-04
Led-rasvjeta-05
Led-rasvjeta-06

Dragi naši,

Dragi naši,

Dragi naši,

Art-rasvjeta je i dalje tu za vas!

Naše sve trgovine rade :

Ozaljska            pon - pet 08h - 20h subota 08h - 15 h
Tratinska          pon - pet 09h - 20h subota 09h - 14 h
Savska               pon - pet 09h - 20h subota 09h - 14 h
Maksimirska    pon - pet 09h - 20h subota 09h - 14 h

Pauza za dezinfekciju 14h do 15 h

Veselimo se suradnji. 

Ovim putem Vas želimo obavijestiti da temeljem današnje Odluke Stožera civilne zaštite

Ovim putem Vas želimo obavijestiti da temeljem današnje Odluke Stožera civilne zaštite

Dragi naši,

Ovim putem Vas želimo obavijestiti da temeljem današnje Odluke Stožera civilne zaštite od danas zatvaramo sve naše trgovine do opoziva iste odluke.

Zdravlje je sada svima na prvom mjestu, pa tako i sprečavanje daljnjeg širenja virusa.


Naša ONLINE trgovina i dalje će redovno raditi 24 sata na dan te su isporuke i dalje brze i redovite: https://art-rasvjeta.hr

Kontaktirati nas možete putem telefona na brojeve: 01/3697 901 i 01/3694-448

e-mailom:ozaljska@art-rasvjeta.hr ili prodaja@art-rasvjeta.hr

Također, poduzeli smo sve mjere kako bi isporuku Vaših paketa učinili što sigurnijom.


U ovom razdoblju predlažemo plaćanje putem kartica ili virmanom .

Također, u suradnji s In-time dostavnom službom, sada imate mogućnost dogovoriti detalje primopredaje s kurirom i potpuno izbjeći fizički kontakt.

Ovo je izazovno razdoblje za sve nas, no ono će proći.

Stoga pazimo jedni na druge, pridržavajmo se svih uputa za prevenciju širenja virusa i ostanimo optimistični.

Vaša Art-rasvjeta

KAKO INSTALIRATI PHILIPS HUE LIGHT TRAKE U KUHINJI

KAKO INSTALIRATI PHILIPS HUE LIGHT TRAKE U KUHINJI

KAKO INSTALIRATI PHILIPS HUE LIGHT TRAKE U KUHINJI

Svjetlosne trake su velika značajka sustava Hue i daju velik doprinos rasvjeti na mnogim područjima, a jedno veliko područje u kojem to izvrsno funkcionira je kuhinja. Postavljanje ove rasvjete na dnu kuhinje, ispod rubova ormarića ili uz vrh može stvoriti zapanjujuće učinke.

 

Kako instalirati Philips Hue svjetlosne trake ispod ormarića

Ugradnja svjetiljki u kuhinji

Prvo morate odlučiti gdje ih staviti, isprobati ih na različitim područjima i vidjeti kako to izgleda, držati ih na tom mjestu ili privremeno staviti na mjesto da biste vidjeli koje je mjesto najidealnije za trake. Kod većine se pokazalo da najbolje funkcionira ispod ormarića, kao i uz vrh (projicirajući se na strop).

 

Nakon što otkrijete najbolje mjesto za svjetlosnu traku, želite osigurati i njenu dovoljnu dužinu, kao i eventualne zapreke. Hue trake u bojama dolaze u duljini od 2 metra i imaju potreban regulator, a zatim dodajete po 1 m ekstenzije na željenu duljinu, ukupno do 10 metara.

 

Ako postoje područja gdje ove svjetlosne trake trebate postaviti da se ne vide, možda iza hladnjaka ili da se šire prema vrhu ili dnu jedinice, onda možete koristiti produžne kabele umjesto traka, što je skuplje ali se neće vidjeti.

 

Kada jednom imate rutu i osmišljen plan postavljanja traka, trebate samo osigurati da možete doći do priključka za kontroler tako da bude uključen. Možda ćete morati izbušiti malu rupu u ormarićima kako biste proveli kabele.

Stavljanje kontrolnog prekidača unutar ormarića ili na njegovoj donjoj strani je najbolje mjesto za ovo.

 

 

Prilikom postavljanja svjetlosnih traka u kuhinji ne zaboravite razmisliti o tome kamo one idu, jer ako ih postavite u blizini peći, oni će se zagrijati, a također i uprljati parom i mastima.

 

To može utjecati na njihov životni vijek i svakako ukupni učinak čim traka postane masna u tom području. Možete instalirati difuzor ili dodati neki oblik zaštite.

 

Prije postavljanja rasvjete na mjesto, provjerite je li površina čista i suha, uklonite prljavštinu, prašinu ili mast kako bi se trake čvrsto držale na mjestu.

Dodajte prekrasnu dekorativnu svjetlost na trijem, terasu

Dodajte prekrasnu dekorativnu svjetlost na trijem, terasu


Pa, vrijeme konačno postaje toplije (za neke od nas!). Sunce je izašlo mnogo kasnije, a mi želimo provesti malo vremena na otvorenom ali za večere ...


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dodajte prekrasnu dekorativnu svjetlost na trijem, terasu ili bilo gdje u vašem domu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

One Light žarulje na kablu 15x60W E27 8,5m IP44 crna DM0994/B

LED žarulje PHILIPS 8W (60W) E27 806Lm WW FR A60 ND 6kom /65kn

LED žarulje PHILIPS 8W (60W) E27 806Lm WW FR A60 ND 6kom /65kn

LED žarulje PHILIPS 8W (60W) E27 806Lm WW FR A60 ND 6 KOM/65,00kn

Istinska topla bijela svjetlost slična klasičnoj žarulji

Ova žarulja ima temperaturu boje 2700 K pa pruža topao ugođaj savršen za opuštanje. Ovo svjetlo od 2700 K idealno je za kućnu rasvjetu

Jednostavna LED žarulja za svakodnevnu uporabu

Svakodnevna LED žarulja tvrtke Philips savršena je žarulja za osnovne potrebe rasvjete. Pruža predivno svjetlo i pouzdanu učinkovitost koju očekujete od LED žarulje, a po pristupačnoj cijeni.

Trenutno osvjetljenje prilikom uključivanja

Nema potrebe za čekanjem: LED žarulje tvrtke Philips dosežu punu razinu svjetline odmah kad se uključe. Samo okrenite prekidač i prostorija će se odmah potpuno osvijetliti. Nema sporog pokretanja ili čekanja.

Žarulje dugog vijeka trajanja – do 15 godina

Uz vijek trajanja do 15 000 sati ne morate često mijenjati žarulje te možete uživati u savršenom rasvjetnom rješenju duže od 15 godina.

Bolje za vaš novčanik i planet

LED tehnologija štedi do 80 % energije u usporedbi sa standardnim žaruljama. Stoga sama vraća uloženi novac, godinu za godinom. Osim toga, pomaže u zaštiti okoliša.

Savjeti za uštedu energije

Savjeti za uštedu energije

Moderne kuće i stanovi postali su izuzetno energetski neefikasni. Tehnologija je svakim danom sve naprednija i stoga raste i potreba za povećanom potrošnjom energije.

Uz porast potrošnje raste i račun za potrošnju struje. Mijenjanjem nekih sitnih detalja i promjenama životnog stila, možete napraviti zamjetnu uštedu na računima, a da niste zakinuli svoju udobnost i želju.

Ostavljate li svoje električne uređaje uključenima dok ih ne koristite? Većina ljudi ne shvaća da oni tada dodatno troše do 6% više energije nego kad su isključeni.

Isključite uređaje ako ih ne koristite i ovo fantomsko trošenje energije će nestati.

Konvencionalne žarulje su jeftine ali dugoročno vrlo neisplative. Energetski učinkovite i LED žarulje koštaju malo više, ali su puno dugotrajnije i štede jako puno energije.

Osim toga ne smijete zanemariti činjenicu da su ekološki puno prihvatljivije, a samim time pomažete generacijama koje tek slijede.

Ne ostavljajte svjetla uključena kada niste u prostoriji. Potreban je samo jedan pritisak prekidača, a začudili biste se koliko će vam to godišnje uštedjeti novaca.

Termostati su jedna od osnovnih instalacija u vašem domu koja efektivno regulira temperaturu kuće i čini je udobnijom za život. Nije ih potrebno koristiti tijekom cijele godine – treba li vam uvijek uključeno grijanje?

Ponekad je dovoljno obući samo jedan tanki sloj odjeće…

Očuvanje energije postalo je esencijalna stavka u našim životima. Lako je sačuvati energiju samo ako postanemo malo odgovorniji, i na taj način sačuvamo planet za našu djecu.

Koja je veza između mog biološkog sata i LED rasvjete koja se može postaviti?

Koja je veza između mog biološkog sata i LED rasvjete koja se može postaviti?

Hladno bijelo svjetlo ujutro vam može pomoći razbuditi se i pokrenuti, dok toplo bijelo svjetlo navečer pomaže umiriti se i pripremiti za spavanje.

Uz podesiva LED rasvjetna tijela možete postaviti svjetlost na različite varijante bijele svjetlosti što vam omogućuje kontrolu cijelog vašeg prostora i stvaranje ugođaja koji vam u potpunosti odgovara.

Legrand akcija + Bticino Matix - 20% Donosimo Vam akciju na Legrand ponudu, posebno na Legrand Matix

Legrand akcija + Bticino Matix - 20% Donosimo Vam akciju na Legrand ponudu, posebno na Legrand Matix

Uredili ste dom, postavili utičnice, izračunali koliko bi vam ih bilo dovoljno i sada kad ste sve posložili nedostaje vam baš ta jedna utičnica da imate gdje uključiti svoju najdražu lampu, punjač za mobitel ili laptop? Ne brinite, znamo da produžnih kablova, utičnica i prekidača u domu nikad nema dovoljno stoga vam donosimo akciju na Legrand ponudu, posebno na Legrand Matix na koji vam dajemo čak 20% sniženja! Legrand je kvalitetan proizvođač koji vam nudi sve od instalacijskih materijala do dekorativnih prekidača i produžnih kablova. Posjetite nas u jednoj od naših prodavaonica, upoznajte ponudu i iskoristite akciju jer uz akciju mi vam dajemo i trajno jamstvo najbolje cijene na tržištu u našem području!

Akcija -20 % na sve vrste plaćanje (samo ne obročnu otplatu ili rate) za programe Bticino Matix i Legrand Celiane , Living light i Niloe veljača 2019 vrijedi do 28.02.2019! Na obročnu oplatu popust je -15% (na kartice na rate) i popusti se odnose na iznose iznad 1.000,00kn.

Plavo svjetlo u LED žaruljama?

Plavo svjetlo u LED žaruljama?

Često u novinama možete vidjeti kako LED žarulje mogu biti potencijalni uzrok oštećenja retine ljudskog oka.

Vrlo je česta zabluda da normalno bijelo LED svjetlo sadrži viši postotak kratkih valnih duljina svjetlosti koje mogu uzrokovati oštećenja plavim svjetlom.

Svi Philips LED proizvodi prolaze stroge fotobiološke regulative i kriterije i nisu ništa drukčije od uobičajenih žarnih ili flouriscentnih žarulja.

Saloni LED rasvjete

U salonima Art-rasvjete možete pronaći LED rasvjetu za vanjsko i unutarnje uređenje privatnih i poslovnih prostora.
Bogata ponuda svih vrsta rasvjetnih tijela od lustera, visilica, plafonjera, reflektora i halogenih lampi do različitih stajaćih, stolnih, zidnih, podnih, dječjih svjetiljaka i led rasvjete zadovoljiti će i one najizbirljivije. Posebna je prednost u raznolikosti dizajna, pa svjetiljkama iz našeg salona možete opremiti vrlo moderno uređen prostor kao i onaj u klasičnom ili rustikalnom stilu ...

Galerija fotografija

Galerija fotografija