Budućnost LED tehnologije

Led-rasvjeta-01
Led-rasvjeta-02
Led-rasvjeta-03
Led-rasvjeta-04
Led-rasvjeta-05
Led-rasvjeta-06

Budućnost LED tehnologije

Budućnost LED tehnologije

Budućnost LED tehnologije

Štednja električne energije u posljednje vrijeme postao je trend kojim se standardne žarulje zamjenjuju led žaruljama koje su učinkovitije, štedljivije i dugoročnije. Led žarulje pretvaraju 90% energije u svjetlo, s samo 10% energije je potrošeno na toplinu, za razliku od standardnih žarulja na koje smo navikli.

Led žarulje su dugovječnije i otpornije jer nemaju lomljivo staklo. Njihov prosječan vijek je oko 50.000 sati za razliko od standardnih žarulja koje traju od 1.000 do 5.000 sati. Led tehnologija sve se više koristi u elektrotehnici i u elektro uređajima posebice za dugoročniju i kvalitetniju primjenu.

U budućnosti led žarulje bi potpuno mogle zamieniti standardne žarulje koje koriste volframovu nit i visoku temperaturu.

Osim u rasvijeti i elektrotehnici, led tehnologija nalazi svoju primjenu i u medicini za smanjenje bora i obnavljanje kože.

Saloni LED rasvjete

U salonima Art-rasvjete možete pronaći LED rasvjetu za vanjsko i unutarnje uređenje privatnih i poslovnih prostora.
Bogata ponuda svih vrsta rasvjetnih tijela od lustera, visilica, plafonjera, reflektora i halogenih lampi do različitih stajaćih, stolnih, zidnih, podnih, dječjih svjetiljaka i led rasvjete zadovoljiti će i one najizbirljivije. Posebna je prednost u raznolikosti dizajna, pa svjetiljkama iz našeg salona možete opremiti vrlo moderno uređen prostor kao i onaj u klasičnom ili rustikalnom stilu ...

Galerija fotografija

Galerija fotografija