Commel - Reflektori sa senzorom

Led-rasvjeta-01
Led-rasvjeta-02
Led-rasvjeta-03
Led-rasvjeta-04
Led-rasvjeta-05
Led-rasvjeta-06

Commel - Reflektori sa senzorom

Commel - Reflektori sa senzorom

Želite li se osjećati sigurno u svojoj kući i noću? Imate dvorište, prilaz ili samo želite osvjetliti kolnik i osjećati se ugodno u svome domu?

Potražite kod nas Commel reflektore sa senzorom. Ove reflektore odlikuje vrhunska kvaliteta, 50 000 sati rada te energetska učinkovitost kroz trajne uštede i trajnost lampe.

Jednostavno postavite Commel reflektor sa senzorom i vaš posao je završen. Kada se netko pojavi u vašem prostoru, senzor će ga detektirati i upaliti će se a vi ćete se osjećati sigurno i zaštićeno u toplini svoga doma.

Ne morate brinuti o vremenskim uvjetima, mogućnosti udaraca i vremenskim neprilikama i padalinama.

Commel rasvjetna tijela prilagođena su vanjskim uvjetima te im se ništa neće dogoditi pri visokim ili niskim temepraturama kao ni pri razno raznim padalinama za topla i hladna vremena.

Želite li pogledati i naručiti Commel reflektore sa senzorom potražite ih putem weba ili pogledajte u izložbeno prodajnim prostorima Art Rasvjete u Zagrebu!

Saloni LED rasvjete

U salonima Art-rasvjete možete pronaći LED rasvjetu za vanjsko i unutarnje uređenje privatnih i poslovnih prostora.
Bogata ponuda svih vrsta rasvjetnih tijela od lustera, visilica, plafonjera, reflektora i halogenih lampi do različitih stajaćih, stolnih, zidnih, podnih, dječjih svjetiljaka i led rasvjete zadovoljiti će i one najizbirljivije. Posebna je prednost u raznolikosti dizajna, pa svjetiljkama iz našeg salona možete opremiti vrlo moderno uređen prostor kao i onaj u klasičnom ili rustikalnom stilu ...

Galerija fotografija

Galerija fotografija