Marvel u Art Rasvjeti!

Led-rasvjeta-01
Led-rasvjeta-02
Led-rasvjeta-03
Led-rasvjeta-04
Led-rasvjeta-05
Led-rasvjeta-06

Marvel u Art Rasvjeti!

Marvel u Art Rasvjeti!

Ponosno vam prestavljamo Philips suradnju sa Marvelom za vaše stripoljupce!

Imate li malog obožavatelja super junaka u svome domu? Philips je stvorio 2u1 Marvel rasvjetno tijelo za vaše najmlađe u plavoj boji sa Spidermanom.

Trebate li blago noćno svjetlo koje je posve sigurno da je upaljeno cijelu noć bez vašega nadzora, jednostavno i sigurno

kako bi djeca mogla rukovati njime i primamljivo kako bi ga obožavali ovaj 2u1 projektor i noćna lampica odličan je odabir.

Projektor nudi višestruki izbor sličica koje se jednostavno listaju, noćno svjetlo je blago a lampica se ne zagrijava i što je najvažnije dijete nema doticaja sa električnom energijom jer je projektor na baterije!

Posjetite nas i odaberite idealan poklon za dječake. Svaki super junak treba noćno svjetlo koje će mu pomoći obraniti igračke od zlikovaca a projektor vam nudi savršenu podlogu za pričanje bezbroj priča za laku noć!

 

Saloni LED rasvjete

U salonima Art-rasvjete možete pronaći LED rasvjetu za vanjsko i unutarnje uređenje privatnih i poslovnih prostora.
Bogata ponuda svih vrsta rasvjetnih tijela od lustera, visilica, plafonjera, reflektora i halogenih lampi do različitih stajaćih, stolnih, zidnih, podnih, dječjih svjetiljaka i led rasvjete zadovoljiti će i one najizbirljivije. Posebna je prednost u raznolikosti dizajna, pa svjetiljkama iz našeg salona možete opremiti vrlo moderno uređen prostor kao i onaj u klasičnom ili rustikalnom stilu ...

Galerija fotografija

Galerija fotografija