Nova Luce rasvjetna tijela

Led-rasvjeta-01
Led-rasvjeta-02
Led-rasvjeta-03
Led-rasvjeta-04
Led-rasvjeta-05
Led-rasvjeta-06

Nova Luce rasvjetna tijela

Nova Luce rasvjetna tijela

Art Rasvjeta stalno teži pronalasku novih, jedinstvenih i prema svim karakteristikama posebnih proizvođača rasvjetnih tijela. Naše najnovije ekskluzivno predstavništvo čine Nova Luce rasvjetna tijela koja možete pronaći samo u Art Rasvjeta trgovinama i web shopu!

Nova Luce je grčki brend koji odlikuje posebnost u izvedbi i dizajnu rasvjetnih tijela. Ako tražite nešto posebno, onda su to Nova Luce rasvjetna tijela koja možete pronaći samo kod nas!

Eklektičnost, raznovrsnost i široka primjenjivost svakog dizajna odlikuje se u činjenici da su Nova Luce tvrtku stvorili stručnjaci s različitih polja djelovanja. Umjetnici, grafički dizajneri, dizajneri interijera i ekonomisti su se udružili kako bi na tržište postavili proizvod koji je odličnog dizajna, vrhunske kvalitete i odlične cijene.

Tvrtka je na tržištu od 2007. godine i sve se više širi europskim tržištem. S ponosom ih po prvi put predstavljamo na našem tržištu!

Bogata ponuda uključuje:


tehničke svjetiljke
LED paneli
magnetne dekorativne
magnetni profili
tračni rasvjetni sustavi
GU10 i LED mini reflektori
ugradbena rasvjetna tijela za stropove
ugradbena rasvjetna tijela za gips i cement
linearni svjetlosni profili
rasvjetna tijela za stepenice
vanjska rasvjetna tijela - podna i zidna, za stepenice
vanjska i unutarnja rasvjetna tijela

'' Svjetlost stvara teksture, osvjetljava površinu i pruža sjaj i život.'' - Le Corbusier

Upravo to najbolje opisuje Nova Luce rasvjetna tijela. Korištenjem jedne boje u dizajnu rasvjetnog tijela omogućuju nam kombiniranje sa svim stilovima interijera u privatnim i poslovnim prostorima. Crna i bijela boja te boje metala su osnova dizajna visilica i svih drugih oblika lampi.

Kombiniranjem metala, stakla i uzoraka postižu se estetski motivi od jednostavnih geometrijskih do iznimno bogatih kompleksnih oblika. Iskorištavanje prirodnih svojstava materijala, prozirnosti stakla, odsjaja srebra i refleksije zlatne boje u interijeru se postižu iznimni efekti koji utječu na izgled i atmosferu cijelog prostora.

Nova Luce vam donosi vrhunski dizajn po najboljim cijenama uz korištenje suvremene tehnologije koja će pozitivno utjecati na vaše zdravlje i ekološku osviještenost te ekonomičnu raspodjelu energije u vašem domu.

Nova Luce rasvjetna tijela samo u Art Rasvjeti - posjetite nas!

Kvalitetni materijali i visoko kvalitetna izrada upotpunjeni su modernom LED tehnologijom koja osim najvišeg stupnja estetike osigurava i ekonomičnost rasvjetnog tijela te trajnost i kvalitetu proizvoda.

Tražite li rasvjetno tijelo za privatni ili poslovni prostor, za interijer i eksterijer Nova Luce vam donosi sve! Želite li rasvjetno tijelo koje se može uklopiti u svaki stil uređenja doma i koji ćete imati dugo onda je ovo najbolji odabir za vas. Neovisno o godišnjem dobu, stilu koji unosite u interijer ova rasvjetna tijela mogu se uklopiti u svaki prostor.

Nova Luce X Art Rasvjeta - ekskluzivno predstavništvo na Hrvatskom tržištu
Uvijek smo u potrazi za novim, jedinstvenim i kvalitetnim proizvođačima rasvjetnih tijela koji će nam ponuditi nešto novo, svježe, ekološki odgovorno i vrhunskog dizajna.

Upravo to smo pronašli u Nova Luce tvrtki.

Provjerite našu ponudu, uvjerite se u najširi izbor dizajnerskih rasvjetnih tijela Posjetite nas u jednoj od naših poslovnica ili potražite svoj novi luster u našem webshopu, sigurni smo da će vaš dom izgledati još bolje uz novo rasvjetno tijelo tvrtke Nova Luce!

Saloni LED rasvjete

U salonima Art-rasvjete možete pronaći LED rasvjetu za vanjsko i unutarnje uređenje privatnih i poslovnih prostora.
Bogata ponuda svih vrsta rasvjetnih tijela od lustera, visilica, plafonjera, reflektora i halogenih lampi do različitih stajaćih, stolnih, zidnih, podnih, dječjih svjetiljaka i led rasvjete zadovoljiti će i one najizbirljivije. Posebna je prednost u raznolikosti dizajna, pa svjetiljkama iz našeg salona možete opremiti vrlo moderno uređen prostor kao i onaj u klasičnom ili rustikalnom stilu ...

Galerija fotografija

Galerija fotografija