Rabalux rasvjeta u Savskoj 94

Led-rasvjeta-01
Led-rasvjeta-02
Led-rasvjeta-03
Led-rasvjeta-04
Led-rasvjeta-05
Led-rasvjeta-06

Rabalux rasvjeta u Savskoj 94

Rabalux rasvjeta u Savskoj 94

Preuzmite katalog tvrtke Rabalux koji sadrži njihovu cjelokupnu ponudu sa naše web stranice te nas posjetite u našem izložbeno prodajnom centru Art rasvjete u Savskoj ulici broj 94

te sa našim ljubaznim i stručnim osobljem pogledajte katalog i naručite Rabalux modele rasvjetnih tijela koja želite dodati svome domu ili uredu, vrtu.

Prodavaonicu Art rasvjete u Savskoj ulici možete posjetiti svakoga radnog dana od 09:00  do 20:00 sati te subotom od 09:00 do 14:00 sati.

Također nas sa svojim upitom možete kontaktirati mailom ili telefonskim putem te će vas naši prodavači uputiti i dogovoriti vam termin kada da nas posjetite ukoliko imate potrebu za izradom većih rasvjetnih planova i narudžbi za vaš dom.

Saloni LED rasvjete

U salonima Art-rasvjete možete pronaći LED rasvjetu za vanjsko i unutarnje uređenje privatnih i poslovnih prostora.
Bogata ponuda svih vrsta rasvjetnih tijela od lustera, visilica, plafonjera, reflektora i halogenih lampi do različitih stajaćih, stolnih, zidnih, podnih, dječjih svjetiljaka i led rasvjete zadovoljiti će i one najizbirljivije. Posebna je prednost u raznolikosti dizajna, pa svjetiljkama iz našeg salona možete opremiti vrlo moderno uređen prostor kao i onaj u klasičnom ili rustikalnom stilu ...

Galerija fotografija

Galerija fotografija