Savjeti za uštedu energije

Led-rasvjeta-01
Led-rasvjeta-02
Led-rasvjeta-03
Led-rasvjeta-04
Led-rasvjeta-05
Led-rasvjeta-06

Savjeti za uštedu energije

Savjeti za uštedu energije

Moderne kuće i stanovi postali su izuzetno energetski neefikasni. Tehnologija je svakim danom sve naprednija i stoga raste i potreba za povećanom potrošnjom energije.

Uz porast potrošnje raste i račun za potrošnju struje. Mijenjanjem nekih sitnih detalja i promjenama životnog stila, možete napraviti zamjetnu uštedu na računima, a da niste zakinuli svoju udobnost i želju.

Ostavljate li svoje električne uređaje uključenima dok ih ne koristite? Većina ljudi ne shvaća da oni tada dodatno troše do 6% više energije nego kad su isključeni.

Isključite uređaje ako ih ne koristite i ovo fantomsko trošenje energije će nestati.

Konvencionalne žarulje su jeftine ali dugoročno vrlo neisplative. Energetski učinkovite i LED žarulje koštaju malo više, ali su puno dugotrajnije i štede jako puno energije.

Osim toga ne smijete zanemariti činjenicu da su ekološki puno prihvatljivije, a samim time pomažete generacijama koje tek slijede.

Ne ostavljajte svjetla uključena kada niste u prostoriji. Potreban je samo jedan pritisak prekidača, a začudili biste se koliko će vam to godišnje uštedjeti novaca.

Termostati su jedna od osnovnih instalacija u vašem domu koja efektivno regulira temperaturu kuće i čini je udobnijom za život. Nije ih potrebno koristiti tijekom cijele godine – treba li vam uvijek uključeno grijanje?

Ponekad je dovoljno obući samo jedan tanki sloj odjeće…

Očuvanje energije postalo je esencijalna stavka u našim životima. Lako je sačuvati energiju samo ako postanemo malo odgovorniji, i na taj način sačuvamo planet za našu djecu.

Saloni LED rasvjete

U salonima Art-rasvjete možete pronaći LED rasvjetu za vanjsko i unutarnje uređenje privatnih i poslovnih prostora.
Bogata ponuda svih vrsta rasvjetnih tijela od lustera, visilica, plafonjera, reflektora i halogenih lampi do različitih stajaćih, stolnih, zidnih, podnih, dječjih svjetiljaka i led rasvjete zadovoljiti će i one najizbirljivije. Posebna je prednost u raznolikosti dizajna, pa svjetiljkama iz našeg salona možete opremiti vrlo moderno uređen prostor kao i onaj u klasičnom ili rustikalnom stilu ...

Galerija fotografija

Galerija fotografija