Visilice za dnevne boravke

Led-rasvjeta-01
Led-rasvjeta-02
Led-rasvjeta-03
Led-rasvjeta-04
Led-rasvjeta-05
Led-rasvjeta-06

Visilice za dnevne boravke

Visilice za dnevne boravke

Lampa je uz ugodnu sjedaću sofu jedan od važnijih i uočljivijih elemenata u prostoriji. Ovisno o veličini prostorije, visini zidova i ostalim elementima koje ste unijeli u prostor birate odgovarajuću veličinu i dizajn lampe te njenu visinu.

Želite li profinjen izgled prostorije, odaberite visilice koje su u elementima te se spuštaju veoma nisko iznad stolića za kavu i slažu se od nekoliko rasvjetnih elemenata u jedan.

Želite li klasičan izgled, odaberite visilicu koja je na visini od 50 cm od stropa i klasičnog je okruglog oblika ili chandelier oblika.

Želite li moderan, minimalistički izgled, odaberite oštre geometrijske oblike koji su u bojama metala i birajte ih neovisno o visini na kojoj se postavljaju.

Trebate li pomoć pri odabiru posjetite nas u jednom od izložbeno prodajnih prostora u Zagrebu ili prelistajte našu ponudu online.

Osim široke ponude, Art Rasvjeta vam jamči izbor najbolje cijene na tržištu.

Saloni LED rasvjete

U salonima Art-rasvjete možete pronaći LED rasvjetu za vanjsko i unutarnje uređenje privatnih i poslovnih prostora.
Bogata ponuda svih vrsta rasvjetnih tijela od lustera, visilica, plafonjera, reflektora i halogenih lampi do različitih stajaćih, stolnih, zidnih, podnih, dječjih svjetiljaka i led rasvjete zadovoljiti će i one najizbirljivije. Posebna je prednost u raznolikosti dizajna, pa svjetiljkama iz našeg salona možete opremiti vrlo moderno uređen prostor kao i onaj u klasičnom ili rustikalnom stilu ...

Galerija fotografija

Galerija fotografija