MASTER LEDtube Value InstantFit led fluo cijev

Led-rasvjeta-01
Led-rasvjeta-02
Led-rasvjeta-03
Led-rasvjeta-04
Led-rasvjeta-05
Led-rasvjeta-06

MASTER LEDtube Value InstantFit led fluo cijev

Odmah učinkovita, odmah održiva

LED sve više ulazi u domenu zamjenskih izvora svjetla za fluorescentnu cijev, a najbrži razvoj u tom segment nudi Philips, svojim LEDtube Value InstantFit proizvodom.

Kreiran od strane vrhunskih stručnjaka, MASTER LEDtube Value InstantFit, nudi LED izvor svjetla u tradicionalnoj dimenziji fluorescentnih cijevi, koje su sigurne i jednostavne za montažu. Ovo je prvi ovskav proizvod na svijetu koji ne zahtjeva nikakvu intervenciju u svjetiljci, i odgovarajući je gotovo svim svjetiljkama s HF prigušnicom. Zamjena se obavlja u doslovno par minuta, koliko je potrebno da staru cijev izvadite iz ležišta i na njezino mjesto umetnete MASTER LEDtube Value InstantFit. Ovom intervencijom potrošnja energije se smanjuje i do 50%. Poradi iznimno dugog vijeka trajanja (40.000 sati), MASTER LEDtube Value InstantFit ne zahtjeva nikakvo održavanje godinama. Kada se u obzir uzmu svi elementi, povrat investicije je maksimalno 3 godine, što ovaj proizvod kategorizira u najatraktivniji segment.

MASTER LEDtube Value InstantFit je certificirani proizvod za uporabu u cijeloj Europi, čime se garantira sigurnost, trajnost i kompatibilnost.


Prva zamjenska LED cijev na svijetu koja ne zahtjeva posebno ožičenje , MASTER LEDtube Value InstantFit kompatibilna je sa HF instalacijama i linernoj fluorescentnoj rasvjeti. Jednostavan prekidač smanjuje vrijeme potrebno da se zamijeni fluorescentna sa LED rasvjetom u samo nekoliko minuta.

LEDtube - LED zamjena za
TL-D fluorescentne svjetiljke

Novo dostupan od travnja 2014:
Izravno LED zamjena za TL-D fluorescentne svjetiljke s elektroničkom kontrolom prijenosnika (1200mm)

Uz MASTER LEDtube InstantFit EKG Philips je prvi veliki brand proizvođači zamjena za TL-D fluorescentne svjetiljke u svjetiljkama s elektronskom prigušnicom (EVG).

Razvijen od strane stručnjaka na području LED rasvjete, to je plug-and-play rješenje koje može raditi na prigušnicu i uklapa se u postojeće ožičenje.

Novi LEDtube InstantFit prigušnice su kompatibilne sa svim standardnim elektronskim prigušnicama, tako da se može izostaviti ožičenja. S vremenom instalacije od nekoliko minuta možete ostvariti uštedu električne energije i do 50%.

Zašto Philips LEDtube

Plug-and-Play

Jednostavna zamjena svjetiljki s KVG / VVG - a sada i verzija za elektroničke rasvjete balasta (1200mm)

Dugi vijek trajanja

Do 3 x duži život od TL-D fluorescentne svjetiljke

Trenutno svjetlo

Trenutni start, ne treperenje, nema zuji

Ušteda energije

Ušteda do 61% energije u odnosu na TL-D fluorescentne svjetiljke (za aplikacije s konvencionalnim balasta)

Održivost

LEDtubes Philips su bez žive i na taj način zaštititi okoliš

Saloni LED rasvjete

U salonima Art-rasvjete možete pronaći LED rasvjetu za vanjsko i unutarnje uređenje privatnih i poslovnih prostora.
Bogata ponuda svih vrsta rasvjetnih tijela od lustera, visilica, plafonjera, reflektora i halogenih lampi do različitih stajaćih, stolnih, zidnih, podnih, dječjih svjetiljaka i led rasvjete zadovoljiti će i one najizbirljivije. Posebna je prednost u raznolikosti dizajna, pa svjetiljkama iz našeg salona možete opremiti vrlo moderno uređen prostor kao i onaj u klasičnom ili rustikalnom stilu ...

Galerija fotografija

Galerija fotografija