Philips rasvjeta

Led-rasvjeta-01
Led-rasvjeta-02
Led-rasvjeta-03
Led-rasvjeta-04
Led-rasvjeta-05
Led-rasvjeta-06

Philips rasvjeta

Jedan od naših najvažnijih i najjačih principala, svakako je tvrtka Philips, dobro poznata širom Europe. Izuzetno bogati asortiman svjetiljaka i izvora svjetla, svrstava Philips u vodeće svjetske proizvođače. Iako u ponudi imamo cjelokupni Philips-ov program, a taj je većinom dobro poznat svim našim kupcima, svejedno Vas pozivamo da s nama dogovorite posebne konzultacije ako Vas zanima Philips. Razloga je nekoliko ali jedan od najvažnijih svakako je osiguranje ušteda u nabavci no prije svega, naši Vam stručnjaci mogu pomoći u definiranju najboljeg svjetlotehničkog rješenja za Vaš prostor.

Philips nudi izvore svjetla u svim tehnologijama, od halogene žarulje visoko energetski efikasnog razreda, preko štednih žarulja pa sve do LED žarulja za kućanstva i profesionalnu primjenu. U proizvodnom programu postoji potpuna ponuda fluorescentnih cijevi a možemo Vam ponuditi i profesionalne žarulje na izboje, koje se u glavnom koriste u cestovnoj i sportskoj rasvjeti.

Svjetiljke proizvodnog programa Philips, pokrivaju sve prohtjeve naših klijenata, pa tako nudimo rasvjetu za kućanstva, škole, industriju, hotele, restorane, ... sve do atraktivnih proizvda za rasvjetu spomenika povijesti i kulture. U mogućnosti smo udovoljiti i najzahtjevnijim projektima, nudeći vrhunsku stručnu pomoć u smislu dizajna svjetla.

Osim dobro poznatog proizvođača Philips, napominjemo kako se u istoj grupaciji nalaze i dodatni programi tvrtki Modular, Massive, Esseo i Lirio

Investitori koji planiraju krenuti u zahtjevne graditeljske investicije, su također, dobro došli, jer iz iskustva koje traje desetljećima, sa sigurnošću možemo reći kako je planiranje investicije uz eksperte, najjeftinije u realizaciji. Razlog je što stručnjaci, uz veliku dozu sigurnosti, mogu procijeniti optimalne potrebe investitora, kako u smislu konkretne tehnologije tako i u smislu cijene.

Saloni LED rasvjete

U salonima Art-rasvjete možete pronaći LED rasvjetu za vanjsko i unutarnje uređenje privatnih i poslovnih prostora.
Bogata ponuda svih vrsta rasvjetnih tijela od lustera, visilica, plafonjera, reflektora i halogenih lampi do različitih stajaćih, stolnih, zidnih, podnih, dječjih svjetiljaka i led rasvjete zadovoljiti će i one najizbirljivije. Posebna je prednost u raznolikosti dizajna, pa svjetiljkama iz našeg salona možete opremiti vrlo moderno uređen prostor kao i onaj u klasičnom ili rustikalnom stilu ...

Galerija fotografija

Galerija fotografija