KAKO INSTALIRATI PHILIPS HUE LIGHT TRAKE U KUHINJI

Led-rasvjeta-01
Led-rasvjeta-02
Led-rasvjeta-03
Led-rasvjeta-04
Led-rasvjeta-05
Led-rasvjeta-06

KAKO INSTALIRATI PHILIPS HUE LIGHT TRAKE U KUHINJI

KAKO INSTALIRATI PHILIPS HUE LIGHT TRAKE U KUHINJI

KAKO INSTALIRATI PHILIPS HUE LIGHT TRAKE U KUHINJI

Svjetlosne trake su velika značajka sustava Hue i daju velik doprinos rasvjeti na mnogim područjima, a jedno veliko područje u kojem to izvrsno funkcionira je kuhinja. Postavljanje ove rasvjete na dnu kuhinje, ispod rubova ormarića ili uz vrh može stvoriti zapanjujuće učinke.

 

Kako instalirati Philips Hue svjetlosne trake ispod ormarića

Ugradnja svjetiljki u kuhinji

Prvo morate odlučiti gdje ih staviti, isprobati ih na različitim područjima i vidjeti kako to izgleda, držati ih na tom mjestu ili privremeno staviti na mjesto da biste vidjeli koje je mjesto najidealnije za trake. Kod većine se pokazalo da najbolje funkcionira ispod ormarića, kao i uz vrh (projicirajući se na strop).

 

Nakon što otkrijete najbolje mjesto za svjetlosnu traku, želite osigurati i njenu dovoljnu dužinu, kao i eventualne zapreke. Hue trake u bojama dolaze u duljini od 2 metra i imaju potreban regulator, a zatim dodajete po 1 m ekstenzije na željenu duljinu, ukupno do 10 metara.

 

Ako postoje područja gdje ove svjetlosne trake trebate postaviti da se ne vide, možda iza hladnjaka ili da se šire prema vrhu ili dnu jedinice, onda možete koristiti produžne kabele umjesto traka, što je skuplje ali se neće vidjeti.

 

Kada jednom imate rutu i osmišljen plan postavljanja traka, trebate samo osigurati da možete doći do priključka za kontroler tako da bude uključen. Možda ćete morati izbušiti malu rupu u ormarićima kako biste proveli kabele.

Stavljanje kontrolnog prekidača unutar ormarića ili na njegovoj donjoj strani je najbolje mjesto za ovo.

 

 

Prilikom postavljanja svjetlosnih traka u kuhinji ne zaboravite razmisliti o tome kamo one idu, jer ako ih postavite u blizini peći, oni će se zagrijati, a također i uprljati parom i mastima.

 

To može utjecati na njihov životni vijek i svakako ukupni učinak čim traka postane masna u tom području. Možete instalirati difuzor ili dodati neki oblik zaštite.

 

Prije postavljanja rasvjete na mjesto, provjerite je li površina čista i suha, uklonite prljavštinu, prašinu ili mast kako bi se trake čvrsto držale na mjestu.

Saloni LED rasvjete

U salonima Art-rasvjete možete pronaći LED rasvjetu za vanjsko i unutarnje uređenje privatnih i poslovnih prostora.
Bogata ponuda svih vrsta rasvjetnih tijela od lustera, visilica, plafonjera, reflektora i halogenih lampi do različitih stajaćih, stolnih, zidnih, podnih, dječjih svjetiljaka i led rasvjete zadovoljiti će i one najizbirljivije. Posebna je prednost u raznolikosti dizajna, pa svjetiljkama iz našeg salona možete opremiti vrlo moderno uređen prostor kao i onaj u klasičnom ili rustikalnom stilu ...

Galerija fotografija

Galerija fotografija